Garáž 3-poschodová Grand Garage Little Smoby s výťahom autoumyvárňou a auto s helikoptérou od 18 mes

Popis produktu

Poschodová garáž Grand Garage Little predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 18 mesiacov. Detská garáž pre autíčka má 3 poschodia, ktoré sú prepojené klasickou cestou a takisto aj praktickým autovýťahom s mechanickým ovládaním. Deti sa môžu tešiť na spúšťacie rampy, rôzne dopravné značky, autoumyváreň a dráhu pre helikoptéru vo vrchnej časti. Skvelou súčasťou garáže je aj praktický úložný box na prízemí, do ktorého si deti môžu poukladať svoje autíčka alebo iné drobnosti. Dizajnová garáž v modrom pastelovom vyhotovení pôsobí realisticky, je vyrobená z pevného a kvalitného plastu, takže deťom vydrží dlhé roky. V balení sa nachádza aj 1 autíčko a 1 helikoptéra

Hra s autíčkami a parkovacou garážou pomáha so všestranným rozvojom dieťaťa. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Pri hre s viacerými deťmi si zlepšujú aj komunikačné zručnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú nových kamarátov. Rozmery garáže sú 62*60*43 cm, zmestí sa do každej detskej izbičky.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom a funkčnými prvkami. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery62*60*43 cm
Celková výška43 cm
Rozmery balenia50*17*68 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.