Garáž farma Creatix Farm Station Majorette s Bio obchodom traktorom a zvieratkami od 5 rokov

Popis produktu

Stavebnica farma Creatix Farm Station od francúzskeho výrobcu Majorette predstavuje skvelý darček pre všetkých chlapcov a dievčatá už od 5 rokov. Zahrajú sa hry na farmárov, pričom budú mať k dispozícii opravárenskú dielňu Workshop pre poľnohospodárske stroje, Bio obchod na predaj poľnohospodárskych surovín, podkrovný sklad a veľkú stodolu pre 4 zvieratká, medzi ktorými sú 2 kravičky, koník a psík. Súčasťou farmy je aj veľká plocha s motívom poľnohospodárskeho dvora, na ktorom sa môžu pásť zvieratká. Stodola má otvárateľnú strechu a dvere, umožňuje deťom ľahký prístup pri hre so zvieratkami. Precízne vypracované detaily na stavebnici zaručia, že sa s ňou vaši najmenší zahrajú na dlhé roky. 

Pri starostlivosti o farmu sa deti spoľahnú aj na farmársky stroj - k dispozícii budú mať červený traktor Massey Fergusson 8700 s dĺžkou 7,5 cm, súčasťou sady sú aj 2 balíky sena. Stavebnica farmy očarí malých farmárov pestrými a bohatými farbami, doplnky so starostlivo prepracovanými detailmi im umožnia naplno sa ponoriť do sveta fantázie. Pri hre na poľnohospodárov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a učia sa, ako vyzerá práca na farme. Taktiež získavajú pozitívny vzťah k prírode a zvieratám. S farmou sa zahrajú naraz aj viaceré deti, kamaráti a súrodenci, pričom si zlepšujú komunikačné schopnosti, logické myslenie a jemnú motoriku. 

Rozmery stavebnice sú 68*58*20 cm. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú pravým francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
Rozmery68*58*20 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.