Garáž s autoumývačkou First Garage Little Smoby heliport s výťahom a benzínovou pumpou s 1 autíčkom od 18 mes

Popis produktu

Garáž s autoumyvárňou First Garage Little od francúzskeho výrobcu Smoby je vynikajúca hračka pre chlapcov a dievčatá od 18 mesiacov. Garáž v jemných pastelových farbách ponúkne malým šoférom benzínovú pumpu pre natankovanie a takisto aj autoumývareň, v ktorej autíčko dokonale vyčistia. Garáž pre autíčka má 2 poschodia, ktoré sú spojené výťahom a takisto nechýba ani spúšťacia rampa, po ktorom sa autíčko spustí na zem. Garáže sú vybavené parkovacími miestami, v spodnej časti sa nachádza aj priestor pre technický servis autíčka. Strecha garáže je vybavená aj pristávacou plochou pre helikoptéry.

Hra s autíčkami a parkovacou garážou pomáha rozvíjať schopnosti a zručnosti dieťaťa už od útleho veku. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Rozmery garáže sú 56*29*32 cm. Súčasťou garáže je 1 modré autíčko s oblými tvarmi.

Francúzsky Smoby je špičkový výrobca, ktorý dlhé roky prináša deťom kvalitné plastové hračky. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je kontrolovaný, hračky spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery56*29*32 cm
Celková výška32 cm
Rozmery balenia40*13*54 cm
Celková dĺžka56 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.