Drevený futbalový stôl Click&Goal Soccer Table Smoby skladací a rozkladací za 10 minút s 2 loptičkami od 8 rokov

Popis produktu

Drevený futbalový stôl od francúzskeho Smoby je špičkový športový doplnok do každej domácnosti, s ktorým sa zabavia deti už od 8 rokov. Nádherný stôl z dreva pôsobí nadčasovo a moderne, disponuje pevnou drevenou konštrukciou. Využijete ho nielen doma, ale vziať ho môžete aj na návštevy ku kamarátom - vďaka premyslenému systému ho dokážete poskladať za 10 minút. Štyri teleskopické tyče s pohodlnými čiernymi rukoväťami umožňujú jednoduché ovládanie figúrok futbalistov vo farebných dresoch označených číslami. Futbalový stôl je vhodný pre 2-4 hráčov futbalu. Stôl má zabudovaný zachytávač loptičiek a tiež počítadlá gólov na oboch stranách.

V balení sa nachádzajú aj 2 korkové loptičky, ktoré sú nevyhnutnosťou pri napínavých futbalových zápasoch. Stolný futbal je už dlhé roky obľúbenou zábavou ako aj pre deti, tak aj pre dospelých. Pri hre si chlapci aj dievčatá zábavnou formou precvičujú svoje reflexy, trénujú svoju presnosť a zručnosť pri strieľaní gólov. Stolný futbal je veľmi dobre vyvážený, zabaví nielen deti, no zahrať sa s deťmi môžu aj dospelí. Stôl z prírodného dreva stojí na 4 pevných nohách, jeho povrch je príjemný na dotyk. Rozmery stolíka na hranie sú 97*94*82 cm, pričom jeho celková výška je 82 cm.

Smoby už dlhé roky prináša deťom originálne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery97*94*82 cm
Celková výška82 cm
Rozmery balenia104*35*21 cm
Celková dĺžka97 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť15,7 / 17,5 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.