Fusak do autosedačky Red Castle od 0-12 mesiacov extra teplý pohodlný vzdušný nepremokavý čierny

Popis produktu

Fusak do autosedačky Red Castle predstavuje úžasnú novinku medzi produktami značky Red Castle, ktorá vo výbavičke vášho bábätka nesmie chýbať, a to najmä v prípade, že trávite veľa času na cestách. Tento extra teplý, vzdušný a nepremokavý fusak je špeciálne vytvorený pre autosedačky kategórie 0 a je vhodný pre bábätká už od narodenia až do 12 mesiacov. Fusak do autosedačky v čiernej farbe 3v1 dokážete bez problémov prispôsobiť aktuálnemu ročnému obdobiu, vďaka čomu ho môžete využívať počas chladnejších letných dní, ale aj počas tuhej zimy.

Detský fusak Red Castle má otvory na trojbodový a päťbodový bezpečnostný pás a jeho mäkkú kapucňu dieťatko využije aj ako vankúš. Táto kapucňa, rovnako ako prikrývka na nohy, je odnímateľná, takže fusak jednoducho prispôsobíte potrebám dieťatka. Mäkučký fusak dieťatku prináša maximálny komfort a bezpečnosť počas každej jazdy autom, nech už bude akokoľvek dlhá. Vnútro fusaka tvorí mäkká vatová výplň a vonkajšia vrstva je vyrobená zo 100 % polyesteru. Fusak môžete prať aj v práčke na jemnom cykle.

O Red Castle

Francúzska značka Red Castle prináša rodičom a deťom inovatívne produkty, ktoré sú vyrobené z eko-friendly materiálov a neobsahujú žiadne ťažké kovy či škodlivé farbivá. Dizajnéri značky Red Castle si zakladajú na modernom dizajne, no ešte dôležitejšia je pre nich prvotriedna kvalita a bezpečnosť detí, preto produkty Red Castle spĺňajú najvyššie kritériá kvality, ktoré pravidelne kontrolujú nezávislé laboratóriá.

Vlastnosti

  • detský fusak do autosedačky
  • vzdušný a nepremokavý
  • od 0 do 12 mesiacov
  • mäkký a teplý materiál
  • vysoká francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.