Flexibilná autodráha Flextrem Neon Set Smoby svietiaca v tme v rôznych farbách 2,6 m dlhá 112 dielov s elektronickým autom od 4 rokov

Popis produktu

Flexibilná autodráha Flextrem Neon set od francúzskeho Smoby prinesie deťom originálny svet pretekov priamo do detskej izbičky. Chlapci aj dievčatá sa už od 4 rokov môžu tešiť na zábavné skladanie pružnej autodráhy s celkovou dĺžkou 260 cm, pričom majú k dispozícii 112 dielov, ktoré k sebe jednoducho pripájajú bez akéhokoľvek náradia. Inovatívny koncept pomáha konštruktérom objavovať stále nové spôsoby výstavby dráhy, pričom ju tvarujú do rôznych tvarov, špirál, simulujú stúpanie a klesanie. Kreatívne deti sa rýchlo naučia budovať dráhu cez rôzne prekážky v detskej izbe. Priehľadné stavebné dieliky s rôznymi režimami podsvietenia prinesú deťom ešte väčší zážitok pri pretekoch potme, dráha krásne žiari a naplno rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť.

Skvelou súčasťou autodráhy je aj svietiaci tunel, cez ktorý autíčko prechádza. Po dokončení pretekárskeho okruhu sa deti naplno zabavia s modro-šedým elektronickým autíčkom, ktoré dokáže jazdiť po dráhe aj dole hlavou a neprevráti sa. Po zapnutí spínača v jeho zadnej časti sa začne pohybovať a svieti prednými a zadnými svetlami, takže deti majú skvelý zážitok z pretekov aj počas zimných večerov. Autodráha dokáže rásť spolu s dieťaťom - v našej ponuke nájdete aj doplnkové diely, s ktorými si deti môžu dráhu ľubovoľne predĺžiť.

Všetky deti, a najmä chlapci, sa radi hrajú na povolanie pretekárov a konštruktérov. So sadou FleXtrem Neo Set získavajú nové zručnosti pri stavbe autodráhy a zároveň testujú jej kvalitu pri jazde autíčka. Naučia sa odhadnúť potrebné množstvo dielikov pre jednotlivé úseky a prispôsobujú jej tvar okolitým podmienkam. Hravým spôsobom si tak zlepšujú jemnú motoriku a pohybové zručnosti. Taktiež si rozvíjajú fantáziu a priestorové videnie pri skladaní dielikov podľa svojich predstáv. Pri skladaní so súrodencami a kamarátmi môžu spoločne vytvoriť veľký projekt so spojením viacerých dráh a autíčok. Takisto je to skvelá hračka aj do predškolských zariadení. Rozmery autíčka sú 10*8 cm. Autodráha funguje na 7 batérií typu LR03 1.5 V, ktoré sú súčasťou balenia. 

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom už po dlhé roky. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Vlastnosti:

  • 112 dielov autodráhy
  • 1 elektrické autíčko v modro-šedom vyhotovení
  • 7 testovacích batérií typu LR03 1.5
  • dĺžka trate: 2,6 m
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia42*7*32 cm
Celková dĺžkaDĺžka trate: 2,6 m
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Hmotnosť1 kg
NoteBattery: 7 x LR03 1.5V included
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.