Figúrky zberateľské Marvel 20-Pack Wave 3 Jada kovové sada 20 druhov výška 4 cm

Popis produktu

Zberateľské figúrky Marvel predstavujú perfektný darček pre nadšených zberateľov a deti od 3 rokov. V balení sa nachádza 20 kovových figúrok zo sveta superhrdinov zo sveta Marvel. Deti sa môžu tešiť na postavičky obľúbených hrdinov ako sú Spiderman, Sandman, Captain Marvel, Iron Man, Nebula, Rocket, Starlord a mnoho iných. Kovové figúrky sú veľmi pevné a odolné, precízne vypracované detaily potešia každého fanúšika filmov a komiksov o superhrdinoch. Výška figúrok je približne 4 cm. 

Sada figúrok predstavuje perfektný darček pre malých aj veľkých zberateľov, vďaka podstavcu stoja stabilne na mieste. Sú vyrobené v originálnych farbách, realistický vzhľad pomáha deťom rozvíjať ich fantáziu a predstavivosť. Pri hre s figúrkami Jada si rozvíjajú aj jemnú motoriku. Spolu s kamarátmi a súrodencami si budú vymýšľať dobrodružstvá a príbehy zo sveta Minecraftu. Populárne figúrky nadchnú každé dieťa, vydržia sa s nimi hrať dlhé hodiny. 

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Celková výška4 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.