Figúrky zberateľské Dungeons & Dragons Megapack Jada kovové sada 7 druhov

Popis produktu

Zberateľské figúrky s motívom hry Dungeons & Dragons potešia každého nadšeného zberateľa fantasy figúrok a deti od 12 rokov. Tešiť sa môžu na 7 kovových modelov rôznych hrdinov a príšer, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a precízne vypracovanými detailmi. V sade sa nachádzajú 3 figúrky s výškou 4 cm, 3 figúrky s výškou 6 cm a 1 figúrka s výškou 10 cm. Figúrky v pestrých farbách prinesú deťom skvelé zážitky pri každodennej hre, predstavujú skvelé rozšírenie zbierky figúrok.

Sada figúrok predstavuje perfektný darček pre malých aj veľkých zberateľov. Vďaka kovovému prevedeniu sú veľmi pevné a odolné. Pri hre s figúrkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Spolu s kamarátmi a súrodencami si budú vymýšľať dobrodružstvá a príbehy zo sveta Dungeons & Dragons. Originálne figúrky nadchnú každé dieťa, vydržia sa s nimi hrať dlhé hodiny. 

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 12 rokov
Rozmery balenia8,89*25,4*25,4 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.