Figúrky zberateľské Harry Potter Mega Pack Jada kovové sada 7 druhov

Popis produktu

Zberateľské figúrky zo sveta Harryho Pottera potešia všetkých nadšených zberateľov a deti od 6 rokov. Tešiť sa môžu na 7 kovových figúrok v prvotriednej kvalite. V sade sa nachádzajú figúrky Harry Potter, Ron Weasley, Hermiona Grangerová, trojhlavý pes, hipogrif, troll a drak. Kovové figúrky sú veľmi pevné a odolné, precízne vypracované detaily potešia každého fanúšika čarodejníckeho sveta Harryho Pottera. Figúrky sú v rôznych veľkostiach.

Sada figúrok predstavuje perfektný darček pre malých aj veľkých zberateľov, stoja stabilne na mieste. Sú vyrobené v originálnych farbách, realistický vzhľad pomáha deťom rozvíjať ich fantáziu a predstavivosť. Pri hre s figúrkami Jada si rozvíjajú aj jemnú motoriku. Spolu s kamarátmi a súrodencami si budú vymýšľať dobrodružstvá a príbehy zo sveta Harryho Pottera. S figúrkami sa deti vydržia hrať dlhé hodiny. 

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.