Figúrka zberateľská Armored Batman Jada kovová so svietiacimi očami a vymeniteľným brnením výška 15 cm

Popis produktu

Zberateľská figúrka Batman predstavuje perfektný darček pre vášnivých zberateľov a deti od 8 rokov. Originálna figúrka Batman v kovovom prevedení má výšku 15 cm, súčasťou balenia je vymeniteľné brnenie. Deti po nasadení panciera získajú figúrku obrneného Batmana, ktorého mali možnosť vidieť vo filme Batman vs. Superman. Veľkú radosť im spraví aj svetelná funkcia, vďaka ktorej dokážu Batmanove oči svietiť. Precízne vyrobená figúrka s licenciou DC zaručí, že sa s ňou deti zabavia na dlhé hodiny.

Realistický model figúrky sa vyznačuje vysokou kvalitou a precízne vypracovanými detailmi. Štýlová figúrka prinesie deťom množstvo vzrušujúcich zážitkov pri každodennej hre. Je vhodná aj pre malých a veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku o túto populárnu figúrku. Pri hre s figúrkami z kolekcie DC si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Sú to verné repliky, ktoré nadchnú chlapcov aj dievčatá.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
Celková výška15 cm
Rozmery balenia7,62*22,86*24,13 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.