Figúrka Frankenstein Deluxe Next Level Jada s pohyblivými časťami a doplnkami výška 15 cm v luxusnom balení

Popis produktu

Zberateľská figúrka Frankenstein Deluxe Next Level predstavuje vynikajúci darček pre deti už od 3 rokov. Figúrka Monštra je inšpirovaná knižným románom Frankenstein od spisovateľky Mary Shelley, román sa dočkal aj svojho filmového spracovania. Strašidelná figúrka s výškou 15 cm prichádza v luxusnom balení, súčasťou ktorého je aj sada príslušenstva, vďaka ktorým deti zažijú napínavé chvíle. Poskladajú si repliku polohovateľného stola s popruhmi, na ktorom vzniklo bájne monštrum, tešiť sa môžu aj na reťaze, vymeniteľné ruky a tvár. Figúrka má pohyblivé končatiny, ktoré umožnia dieťaťu nastaviť figúrku v rôznych pozíciách. 

Realistický model figúrky monštra sa vyznačuje vysokou kvalitou a precízne vypracovanými detailmi. Klasická figúrka monštra prinesie deťom veľa dobrodružných zážitkov pri každodennej hre. Je vhodná aj pre malých a veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku o túto strašidelnú figúrku. Pri hre s figúrkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Sú to verné repliky, ktoré nadchnú chlapcov aj dievčatá, vydržia sa s nimi hrať dlhé hodiny. 

Značka Jada patrí medzi špičkových výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Celková výška15 cm
Rozmery balenia7*35,5*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.