Farma so žirafou a zvieratkami Activity Kiddieland so svetlom a zvukom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland farma Activity so žirafkou, so zvieratkami a s farmárom je veľmi kvalitná pevná hračka vhodná pre deti od 12 mesiacov, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky, a vždy funguje ako nová. Má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Majú radi stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, hrať sa s farebnými krúžkami na žirafke a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb. Detská elektronická hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky.

Po stlačení niektorých postavičiek sa ozve zvuk, aký k nemu patrí. Farma pre najmenšie deti má veľkú bránu a po oboch stranách sú zvieratká, rotujúce slniečko na streche a vyskakujúci farmár. Pred farmou je malý rybník s kačiatkom a veľká veža- žirafa s krúžkami, ktoré sa postupne navliekajú a rozoberajú, a pritom pekne hrajú a svietia. K farme patrí aj traktor s farmárom. Táto hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Funguje na batérie 3xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Detská elektronická hračka je vyrobená v krásnych a veselých farbách zelenej, červenej, modrej, fialovej či žltej farby. Hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka pre každé dieťa, s ktorou sa dokáže hrať dlhé hodiny. Rozmery Activity farmy so zvieratkami sú 34*15*22 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery34*15*22 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.