Trenažér elektronický Vesmír Space Driver Smoby s rolujúcou mapou so zvukom a svetlom

Popis produktu

Pripravte svojim deťom pravé vesmírne dobrodružstvo! Trenažér elektronický Space Driver od francúzskeho Smoby je tým najlepším darčekom pre každé dieťa od 3 rokov, ktoré túži objavovať okolitý vesmír. Nádherný čierno-biely simulátor vesmírnej lode je vybavený nastaviteľným ergonomickým sedadlom v 3 polohách, mechanickými pedálmi a brzdou. Pri prekonávaní rýchlosti svetla budú mať malí piloti a pilotky k dispozícii elektronický volant, ktorý je vybavený pohyblivou animovanou vesmírnou mapou, cez ktorú budú bezpečne sledovať svoj postup v neznámych galaxiách.

Volant ponúkne deťom množstvo svetelných a zvukových efektov. Pri každom štarte musia otočiť gombíkom a pri točení volantu sa spoľahnú na svetelnú signalizáciu (vľavo/vpravo). Na volante majú indikátor rýchlosti (2 rýchlosti), množstvo tlačidiel pre rôzne simulácie a reproduktor, ktorý vydáva až 15 zvukov. Vesmírna loď je vyrobená z prvotriednych plastových materiálov, jej oblé tvary a dizajn pripomínajú skutočnú medziplanetárnu loď. Deti sa v trenažéri budú cítiť ako skutoční vesmírni kapitáni, vydržia sa s ním hrať celé roky. Pri hre s trenažérom si rozvíjajú pohybové zručnosti, reflexy, predstavivosť a fantáziu. Rozmery trenažéra sú 85*36*57 cm.

Trenažér funguje na 3 batérie typu AA/LR6 1.5V, ktoré nie sú súčasťou balenia. Smoby je špičkový francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery85*36*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia50*20*50 cm
Celková dĺžka85 cm
Na batériuÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Farbabiela,čierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.