Elektronické piano 44 Cats Smoby s 8 pesničkami so zvukom a svetlom a s nahrávaním od 5 rokov

Popis produktu

Elektronické piano 44 Cats z dielne špičkových francúzskych dizajnérov Smoby je vynikajúca hudobná hračka pre všetkých malých pianistov a pianistky už od 5 rokov. Piano prekvapí deti krásnymi zvukovými a svetelnými efektami, pričom sa môžu tešiť aj na 8 veselých pesničiek. Chlapci aj dievčatá si vyberú svoj vlastný štýl - čaká na ne New WaveSwingWaltzRockDisco, TwistBlues Chords. Piano disponuje funkciou nahrávania, takže si deti budú môcť vypočuť svoju vlastnú umeleckú tvorbu. Hudobný nástroj je vyrobený v krásnom modrom vyhotovení s licenciou populárnej talianskej animovanej série 44 Cats (44 Mačiek), ktorú si obľúbili tisíce detí. Na piane sa nachádza aj obrázok oranžovej mačičky Polpetty

Piano umožňuje regulovať hlasitosť a tempo, takže si ich dieťa jednoducho prispôsobí pre svoje potreby. Zabaví sa s ním na dlhé hodiny a poskytne mu možnosť zlepšovať svoj hudobný prejav. Detské piano rozvíja u detí jemnú motoriku a hudobný sluch. Vďaka nemu získavajú budúce základy správneho hrania, učia sa trpezlivosti, udržovať tempo a objavujú svoj talent. Piano je vyhotovené z kvalitných plastových materiálov, ktoré sú príjemné, zamatové na dotyk. Celkové rozmery detského piana sú 47*23 cm. Je vybavené držadlom, dieťa si ho môže prenášať, vziať ho na návštevy a ku kamarátom.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné a originálne hračky. Plast na hračkách Smoby sa vyznačuje veľkou odolnosťou, príjemne oblými hranami a skvelým pocitom pri hraní. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a kreativitu, vďaka čomu sa stali obľúbené u tisícov detí. Proces výroby hračiek Smoby je pod prísnou kontrolou a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou európskej kvality a francúzskeho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*23 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.