Elektronické odrážadlo Disney Frozen so svetlom a hudbou Kiddieland fialové od 12 mes

Popis produktu

Elektronické odrážadlo Disney Frozen od Kiddieland je úžasná hračka vhodná pre dievčatá od 12 do 36 mesiacov, vo fialovo-modrej farbe. Má motív rozprávky Frozen s obrázkami obľúbenej Elzy a Anny. Deti si môžu vybrať na detskom odrážadle rôzne zábavné zvuky, zasvietiť farebné svetielka, ktoré osvetľujú Ľadové kráľovstvo a vydať sa na prieskum okolia. Opierka v zadnej časti zaručí, že vaše dieťatko bude bezpečne sedieť. Keď dieťatko vyrastie, opierka sa dá odpojiť.

Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Okrem toho sa prostredníctvom veselých farieb a rozprávkových motívov podnecuje a rozvíja fantázia detí. Môžete svojim ratolestiam porozprávať rozprávku, ktorej motív je na odrážadle alebo si ju môžu samy vymyslieť.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • rozprávkový motív Frozen
  • pre deti od 12 mesiacov
  • zvukové a svetelné efekty
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery51*25*38 cm
Rozmery balenia52*27*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,70 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.