Elektronické odrážadlo Disney Kiddieland lietadlo Dusty so svetlom oranžové od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland elektronické odrážadlo Disney Dusty lietadlo je nádherná hračka vhodná pre všetkých chlapcov od 12 do 36 mesiacov, vo výraznom oranžovom prevedení. Má krásny rozprávkový motív lietadla menom Dusty. Odrážadlo v tvare lietadla vydáva zvuky ako naozajstné lietadlo pri vzlietnutí a pristávaní, vie hrať rôzne pesničky, vrtuľa v prednej časti sa točí, svetielka svietia rôznymi spôsobmi. Úložný priestor pod sedadlom poslúži vašim ratolestiam na odloženie hračiek alebo iných drobností, ktoré sú nevyhnutné pri prieskume najbližšieho okolia. Odrážadlo pre chlapcov je jednoducho hračka, ktorá nesmie chýbať vo výbave žiadneho najmenšieho chlapčeka, ktorý má rád dobrodružné cesty a hodiny plné zábavy. Opierka v zadnej časti zaručí, že vaše dieťatko bude na odrážadle bezpečne sedieť.

Detské odrážadlá nie sú len prostriedkom na zabavenie sa detí a na zahnanie nudy, aj keď je samozrejmosťou, že deti sa s nimi dokážu zabaviť veľmi dlhý čas. Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Okrem toho sa prostredníctvom veselých farieb a rozprávkových motívov podnecuje a rozvíja fantázia detí, pri stláčaní tlačidiel, počúvaní zvukov, sledovaní svetielok a pohyblivej vrtule sa deti učia, ako veci fungujú, zaujímajú sa o vonkajší svet. Detské odrážadlo je ideálne ako predchodca pre prvý detský bicykel, vyžaduje si 3 AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Batérie sú testovacie, je potrebné čo najskôr ich vymeniť. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30°.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom, ktorí sú zaplavení obrovským množstvom rôznych detských produktov, také hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale deti sa pri nich môžu aj učiť a rozvíjať. Zároveň Kiddieland nezabúda na najvyššie štandardy a bezpečnosť predávaných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery52*46*39 cm
Rozmery balenia54*27*36 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.