Elektronická opatrovateľka Audio Baby Monitor Simply Zen connect Beaba prenosná s bezvlnovou nočnou technológiou s jemným svetlom

Popis produktu

Praktická, bezpečná a najmä spoľahlivá elektronická opatrovateľka Simply Zen od renomovanej francúzskej značky Beaba pomáha rodičom dávať pozor na dieťatko odkiaľkoľvek a v každom okamihu. Patentovaná technológia nulových vĺn v nočnom režime a jemné, upokojujúce svetlo prinášajú dieťatku sladký, zdravý a ničím nerušený spánok. Elektronická pestúnka disponuje funkciou VOX s 2 režimami, čo znamená, že prenos signálu sa aktivuje až po zaznamenaní hlasu. Výhodou je, že citlivosť tejto funkcie si môžete nastaviť podľa vlastnej potreby a funkcia VOX sa vďaka tomu môže spustiť už pri tichom mrnčaní bábätka.

Prenosná elektronická opatrovateľka Simply Zen má 100% bezpečné pripojenie a v jednom čase ju môžu využívať obaja rodičia. K jednej detskej jednotke je totiž možné pripojiť až 2 rodičovské jednotky. Vďaka tejto možnosti môžete dieťatko kontrolovať z dvoch miestností v dome a z komunikácie s bábätkom vyťažíte maximum. Rodičia určite ocenia aj diaľkovo nastaviteľnú funkciu nočného osvetlenia - jemné svetlo z opatrovateľky dokážete regulovať na diaľku bez toho, aby ste vstúpili do detskej izby či do spálne. Elektronickú pestúnku Simply Zen od Beaba čistite suchou alebo vlhkou handričkou. Na údržbu nepoužívajte žiadne chemické čističe, spreje, rozpúšťadlá ani saponáty.

Prestížna značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • elektronická opatrovateľka Simply Zen
  • patentovaná technológia nulových vĺn
  • funkcia VOX
  • funkcia nočného osvetlenia
  • možnosť pripojenia 2 rodičovských jednotiek
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery8*4*11 cm / 7*4*10 cm
Rozmery balenia23*4*10 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,35 kg
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.