Elektronická opatrovateľka New Video Baby monitor ZEN Connect Grey Beaba s napojením na mobil (Android a iOS) s infračerveným nočným videním

Popis produktu

Praktická, ľahká a bezpečná elektronická opatrovateľka ZEN Connect od renomovanej francúzskej značky Beaba pomáha rodičom dávať pozor na dieťatko odkiaľkoľvek a v každom okamihu. Baby monitor s full HD kamerou s rozlíšením 1080p sa ovláda veľmi jednoducho a intuitívne a rodičom spiaceho bábätka prinesie pokoj na duši. Okamžite si ju zamilujú najmä rodičia, ktorí žijú modernými technológiami. Kamera sa totiž vďaka mobilnej aplikácii pripojí na váš smartfón s operačným systémom iOS alebo Android, kam vysiela obraz. Elektronická opatrovateľka ZEN Connect je vybavená infračerveným nočným videním, takže svetlu v detskej izbičke môžete dať navždy zbohom. Samozrejmosťou full HD kamery je tiež vysielačka, detekcia zvuku a pohybu, teplomer s teplotným senzorom, dvojnásobný zoom a nahrávanie videa. Elektronická opatrovateľka ZEN Connect Beaba prichádza tiež s jedinečnou funkciou, ktorú si nebudete vedieť vynachváliť - dokáže dieťatku zahrať uspávanku, ktorá mu prinesie sladký a ničím nerušený spánok.

Rodičia pri tejto elektronickej opatrovateľke určite ocenia jej praktickú stránku, jednoduché ovládanie a najmä neustály kontakt s dieťatkom. Elektronická opatrovateľka s nadčasovým dizajnom je ako stvorená do smart domácností, nezaberá veľa miesta a je zároveň originálnym doplnkom interiéru. Veľmi rýchlo si obľúbite aj hravú funkciu kamery - vďaka šikovnému tvaru, ktorý pripomína hada, môžete kameru obtočiť napríklad okolo postieľky alebo ju položiť na poličku. Prostredníctvom pripojenia na Wi-Fi alebo 4G sieť budete mať v aplikácii vždy k dispozícii video z detskej izbičky, ktoré môžete zdieľať s tými najbližšími. Výhodou sú tiež hlásenia aplikácie a jej jednoduché a intuitívne používanie, ktoré zvládne naozaj každý. Kamera ZEN Connect nemá nabíjateľnú batériu, funguje iba počas doby, keď je pod prúdom, teda pripojená cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Elektronickú opatrovateľku ZEN Connect utierajte suchou alebo jemne navhlčenou handričkou a nepoužívajte žiadne chemické čistiace prostriedky.

O Beaba

Prestížna značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • elektronická opatrovateľka
  • full HD kamera s rozlíšením 1080p
  • infračervené nočné videnie
  • kompatibilné s iOS a Android aplikáciou
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery6*3*31 cm
Rozmery balenia23*4*10 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť117 g
NoteAvailable app for Android and iOS
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.