Elektrický parný sterilizátor dojčenských fliaš Stéril'express 2v1 Beaba Night Blue modro-biely

Popis produktu

Sterilizátor dojčenských fliaš Stéril'express 2v1 z dielne francúzskej značky Beaba je elektrický parný sterilizátor, ktorý dôkladne a rýchlo sterilizuje všetky dojčenské fľaše, ale aj cumlíky. Sterilizátor Beaba vyčistí fľaše oveľa efektívnejšie ako umývačka riadu alebo vy a zvládne to v priebehu niekoľkých minút. Elektrický sterilizátor Beaba má dve samostatné nádoby - veľkú na 9 fliaš s úzkym hrdlom a 6 so širokým hrdlom a malú na vrchnáky fliaš a cumlíky. Nádoby sa dajú uložiť na seba, alebo môžete sterilizovať každú osobitne.

Sterilizácia v tomto sterilizátore Beaba je naozaj efektívna a ničí 99,9% baktérií ako salmonela, enterobaktérie či listérie. Sterilizátor Beaba sa na konci každého čistiaceho cyklu sám vypne. Súčasťou balenia sterilizátora je aj odmerka na vodu a kliešte, vďaka ktorým bez popálenia uchopíte horúce sterilizované fľaše. Sterilizátor sa ovláda iba jedným tlačidlom a používa sa veľmi jednoducho.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • elektrický sterilizátor fliaš
  • dve samostatné nádoby
  • ničí 99,9% baktérií
  • jednoduché ovládanie
  • spĺňa kritériá kvality
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.