Dvere s funkčným zamykateľným zámkom k Smoby domčeku Neo Jura Lodge My House a Friends House s UV filtrom

Popis produktu

Hrá sa vaše dieťa rado v detskom domčeku? Ak máte doma detský domček alebo ho plánujete kúpiť, určite využijete aj praktické doplnky a príslušenstvo od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Potešte svoje deti zaujímavými dverami s funkčným zamykateľným zámkom, ktoré môžete jednoducho vymeniť na domčeku za pôvodné polovičné. Plné dvere v červenom farebnom vyhotovení sú v rovnakom odtieni ako celý domček a dokonale s ním ladia ako komplet.

Dieťa s plnými dverami získa väčší pocit súkromia a bezpečia. Okrúhle otvory na dverách poslúžia ako priezory, cez ktoré dieťa pozoruje okolie počas hry na schovávačku so svojimi súrodencami a kamarátmi a navyše počas slnečných dní vytvárajú pôsobivý efekt slnečných lúčov. Dvere sú uzamykateľné, kľúčik sa z dverí nedá vybrať a tak nehrozí, že ho dieťa stratí. Poštová schránka na dverách poslúži na posielanie rôznych listov, obrázkov a odkazov, ktoré si môžu deti navzájom vymieňať.

Dvere majú pevné dvojité plastové steny, sú vyrábané najmodernejším výrobným procesom Blow Molding, rovnako ako domčeky Smoby. Dvere sú stabilné a odolné voči poveternostným vplyvom a zároveň je ich povrch jemný a zamatový na dotyk. Spĺňajú najprísnejšie kritéria bezpečnosti, aj vďaka oblým hranám. Farby na dverách a domčeku nevyblednú ani po dlhom čase zásluhou anti UV filtru a zachovajú si svoje krásne a žiarivé farby po dlhé roky, aj napriek nepriaznivému počasiu. Rozmery dverí sú 41*3*91 cm, pričom ich celková výška je 91 cm. Dvere sa na domček ľahko pripájajú, umožňujú jednoduchú montáž.

Dizajnové dvere od Smoby svojím originálnym francúzskym vzhľadom a funkčnými prvkami rozvíjajú detí fantáziu predstavivosť, získavajú nové zručnosti a približujú sa svetu dospelých. Zvedavé deti preskúmajú rôzne vylepšenia na domčeku a istotne sa potešia tomuto skvelému doplnku. Doprajte svojim deťom kvalitné dvere od Smoby, ktoré ocenia pri hre so súrodencami a kamarátmi. Každý doplnok k detskému domčeku ponúka nové možnosti jeho využitia a zabaví sa s ním viac detí.

Dvere sú vhodné pre domčeky:

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery41*3*91 cm
Celková výška91 cm
Rozmery balenia42*8*94 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,67 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.