Drevený zajačik Stacking Rabbit Baby Eichhorn výška 18 cm stohovateľný s plyšovými uškami od 12 mes

Popis produktu

Drevený zajačik Stacking Rabbit od nemeckého výrobcu Eichhorn je originálny darček pre chlapcov aj dievčatká už od 12 mesiacov. Skladací zajačik vyrobený z najkvalitnejšieho bukového dreva pomáha vašim najmenším s rozvojom fantázie a predstavivosti. Telo zajačika tvorí 6 farebných krúžkov, ktoré sa dieťa učí poskladať od najväčšieho po najmenšie. Veselý zajačik má ušká vyrobené z jemného plyšu. S touto skvelou hračkou si deti precvičia jemnú motoriku, precvičia si rozpoznávanie jednotlivých farieb a výborne sa bavia pri skladaní obľúbeného zvieratka. Nadčasová skladačka zajačika s výškou 18 cm vydrží vo vašej rodine po dlhé roky.

Hračky pre najmenších sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, formujú ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Stohovateľná hračka je vyhotovená v pestrých a jasných farbách, ktoré sú odporúčané pri najmenších deťoch, pomáhajú im s rozlíšením farieb. Ukladaním krúžkov pri skladaní zvieratka si deti precvičia aj priestorové videnie, logické myslenie a vďaka veselému motívu sa budú hrať v radostnej atmosfére. Pri výrobe a spracovaní dreva sa dodržiavali najvyššie štandardy kvality, spĺňa aj prísne kritériá kvality, je bezpečná pre hru najmenších detí.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Celková výška18 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.