Drevený vláčik Farma Story Set Janod so 4 zvieratkami od 18 mes

Popis produktu

Drevený vláčik Farma so zvieratkami francúzskej značky Janod poteší dievčatá i chlapcov od 18 mesiacov.  Farmársky vlak so zvieratkami patrí do série hračiek Story Train Set, v rámci ktorej je možné všetky drevené hračky dopĺňať a vzájomne kombinovať, a tak si dieťa môže  vybudovať vlastné malé mestečko. Vláčik z dreva vezie za lokomotívou 3 vozne so zvieracími pasažiermi. V drevených vagónikoch sa vezie kravička, somárik, kačička a sliepočka. Vozne sa upínajú pomocou drevených kolíkov a deti môžu ich poradie ľubovoľne meniť podľa svojej fantázie.

Deti sa s dreveným farmárskym vláčikom môžu zahrať nielen doma, ale i vonku, keďže vpredu na lokomotíve je šnúrka, za ktorú si deti môžu vláčik ťahať za sebou. Povrchová úprava tejto krásne farebnej drevenej hračky je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka z dreva Janod bude celé roky ako nová. Drevený vláčik Farma so zvieratkami je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí a zaručene poteší aj vášho drobčeka.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy.

Vlastnosti

  • drevený vláčik so zvieratkami z farmy
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • rozmery: 48 x 5,6 x 10,5 cm
  • vhodná pre deti od 18 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie navlhčenou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery48*6*16 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.