Drevený vkladací domček Zigolos Janod so sliepkou a kockami od 18 mes

Popis produktu

Janod drevená vkladačka v tvare domčeka zo série hračiek Zigolos je úžasná vzdelávacia hračka vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Vkladací domček so sliepočkou, kockami a zvončekompestré farby a úžasný dizajn, vďaka čomu je to ideálny darček pre vašich najmenších. Hračka v tvare domčeka pre deti obsahuje drevený domček - vkladačku, farebné kocky rôznych tvarov na vkladanie, kladivko na zatĺkanie  v podobe sliepočky a zvonček. Úlohou detí je vložiť kocky do správneho otvoru a vajíčko zatĺcť kladivkom do otvoru. Rolnička umiestnená nad otvorom, z ktorého kocky vypadnú, robí hru detí s touto drevenou hračkou ešte viac zábavnejšou . Vkladací domček má rozmery ideálne pre najmenšie deti 23*10*27 cm.

Kocka poskytuje deťom nekonečnú zábavu, ale aj vzdelávanie sa hravou formou. Praktické drevené držadlo umožní dieťatku zobrať si túto peknú hračku kdekoľvek zo sebou. Deti si prostredníctvom hry s drevenou vkladačkou v tvare domčeka rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie, učia sa spoznávať farby, tvary.  Janod drevená didaktická vkladačka je nadčasová hračka, ktorá bude moderná a pekná aj po rokoch, je vyrobená z kvalitných a zdravotne neškodných materiálov. Urobte radosť svojim deťom touto peknou a kvalitnou hračkou.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti           

  • didaktická vkladačka v tvare domčeka
  • zábavná hračka pre deti
  • pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • má rozmery 23*10*27 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, logické myslenie, koncentráciu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary, zvieratká vizuálne i dotykom
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*10*27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia23*12*28 cm
Celková dĺžka23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,81 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.