Drevený rapkáč Confetti Bullroarer Janod od 24 mes

Popis produktu

Janod drevený rapkáč Confetti Bullroarer je nádherný hudobný nástroj z dreva vhodný pre deti od 2 do 5 rokov. Rozmery detského rapkáčika sú 12,8*15*2 cm, má krásnu červeno-bielu farbu. Ak máte doma malého muzikanta alebo dieťatko, ktoré má rado veselé zvuky, toto je pre neho ideálny darček.Točením rapkáčika sa posilňuje koordinácia oko-ruka detí, rozvíja sa fantázia, kreativita a tvorivosť. Detský rapkáč je zárukou veľkej zábavy pre najmenšie deti. Detský hudobný nástroj je nadčasová drevená hračka, je vyrobený z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jedinečný dizajn, farebné prevedenie a realistické zvuky rapkáča Janod vám zaručia, že mu neodolá žiadny malý hudobník alebo hudobníčka.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Hudobné nástroje Janod naviac prispievajú k rozvoju hudobného sluchu a hudobného talentu vašich ratolestí. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť zaoberajúca sa výrobou prvotriednych drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky potvrdili aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevený rapkáč pre deti
  • rozmery 12,8*15*2 cm
  • v červeno-bielej farbe
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 2 do 5 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja koordináciu oko-ruka, zmysel pre rytmus, jemnú motoriku, hmatovú citlivosť, fantáziu a predstavivosť, kreativitu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12,8*15*2 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.