Drevený plážový tenis Beach Ball Smoby s 2 raketami a loptičkou

Popis produktu

Smoby súprava na plážový tenis od francúzskeho výrobcu je určená pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov. V sete na plážový tenis sa nachádzajú dve rakety a loptička. Rakety na plážový tenis sú vyrobené z kvalitného dreva a majú špeciálne navrhnutú rúčku, pokrytú plastom, vďaka ktorej je možný pevný úchop bez toho, aby sa raketa vyšmykla. Loptička sa dobre odráža. Plážový tenis urobí radosť všetkým deťom.

Plážový tenis je relatívne nový šport a ide o kombináciu tenisu, plážového volejbalu a bedmintonu. Môže sa hrať na ihrisku na plážový volejbal so sieťou, ale aj bez siete kdekoľvek v prírode. Oficiálne pravidlá hry priamo vychádzajú z tenisu - dvaja (alebo štyria) hráči hrajú oproti sebe, každý má vyhradený svoj priestor a cieľom je streliť loptičku na súperovu stranu hracej plochy tak, aby ju nestihol odraziť. Plážový tenis sa hrá na dva víťazné sety, bodovanie je ako v tenise. Neoficiálne pravidlá hry sú také, ktoré vás budú baviť.

Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek a dbá o vysokú kvalitu svojich produktov. Hlavnou myšlienkou výrobcu hračiek Smoby je, aby hračka rozvíjala motorické zručnosti dieťaťa, sociálnu inteligenciu a fyzickú zdatnosť. Smoby patrí medzi najuznávanejších svetových výrobcov hračiek nielen pre produkty v kategórii plážový tenis pre deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery24,5x39 cm
Rozmery balenia25*6*50 cm
Hmotnosť0,49 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.