Drevený obchod s pokladňou a váhou Green Market Janod s ovocím a zeleninou

Popis produktu

Drevený obchod s pokladňou a váhou Green Market Janod je obchodík na hranie určený pre deti od 3 rokov. Súčasťou balenia je niekoľko atraktívnych doplnkov: ovocie a zelenina, hodiny, pokladňa, váha, tabuľa s kriedami, peniažky, krabičky s jedlom a mnohé ďalšie. Vaše dieťatko sa tak zahrá až s 32 doplnkami. Detský drevený obchodík má zeleno-bielu farbu a ideálnu výšku 93 cm. Rozmery obchodíka pre deti sú 43*30*93 cm.

Keďže v obchodíku sa nachádza detská pokladňa s peniazmi, deti objavujú a spoznávajú aj túto stránku predávania - nič nie je zadarmo. Realistický obchodík z dreva je zábavná, kvalitná a poučná hračka, ktorá je vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Na váhe si odvážia množstvo zeleniny alebo ovocia, ktoré si zákazník vyžiada. Obchod z dreva ideálny pre hru viacerých deti. Do šiestich priehradiek si malý predavač uloží rôzne druhy zeleniny a ovocia, ktoré si potom vystaví vo svojom obchodíku a ponúka ich zákazníkom.

Na čiernu tabuľku môžu deti napísať otváracie hodiny alebo nakresliť rôzne obrázky. Drevené hodiny ukazujú do kedy je detský obchod otvorený. Detský drevený obchod je hračka ideálna na hry na predavačov. Hra na predavačov pomáha rozvíjať jemnú motoriku, ale hlavne fantáziu a kreativitu. Deti si vymýšľajú rôzne príbehy a scenáre, ktoré sa môžu stať predavačom na trhu, v obchodnom centre alebo kdekoľvek inde. Drevený obchodík pre deti má veselý motív ovocia a zeleniny, je ladený v bio farbách bielej a zelenej. Deti sa s obchodíkom, v ktorom predávajú ovocie a zeleninu môžu učiť o zdravom životnom štýle. Ten si budú pestovať až do dospelosti.

Realistický dizajn, drevo príjemné na dotyk, široké spektrum doplnkov a lákavé farby si zamiluje každé dieťatko od 3 rokov. Francúzska značka Janod vyrába prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Vlastnosti 

  • obsahuje 32 doplnkov
  • má realistický dizajn
  • vhodný pre deti od 3 rokov
  • rozmery obchodíka 43*30*93 cm
  • vyrobený z vysokokvalitného dreva
  • top doplnky: pokladňa, váha, drevené ovocie a zelenina
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery43*30*93 cm
Celková výška93 cm
Celková dĺžka43 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.