Drevený magnetický vlak Safari Story Set Janod s 2 zvieratkami

Popis produktu

Drevený magnetický vlak Safari Story Set Janod je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Drevený vláči pre deti s dvoma zvieratkami patrí do série hračiek Story Train Set. Drevené hračky Story Set sa dajú ľubovoľne dopĺňať a kombinovať, a tak si deti môžu vybudovať vlastné malé mestečko. Tri vagóny medzi sebou i k lokomotíve sa pripájajú pomocou magnetov a deti si ich môžu ukladať v ľubovoľnom poradí podľa vlastnej fantázie. Drevený vláčik Safari má aj svojich pasažierov - slona a krokodíla. Vláčik z dreva a v žiarivých farbách je vhodný pre hru detí od 3 rokov. 

Povrchová úprava drevenej hračky francúzskej značky Janod je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Krásne farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka bude celé roky ako nová. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí. Drevené hračky Janod sú vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Drevo je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy. Za kvalitou tejto francúzskej značky stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • drevený magnetický vlak s motívom safari
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • súprave: rušeň, 3 vagóny, 2 zvieratká
  • rozmery: 33,5 x 3 x 8,3 cm
  • vhodná pre deti od 18 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery34*3*9 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.