Drevený lekársky kufrík Doctor Janod s 10 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Janod lekársky kufrík Doctor s doplnkami z dreva je nádherná súprava pre malých lekárov s desiatimi drevenými doplnkami, ktorá prichádza v balení praktickej uzatvárateľnej taške. Táto krásna hračka z dielne francúzskych dizajnérov je určená pre dievčatá a chlapcov od 3 do 8 rokov. V hračkárskej sade pre malých doktorov nájdete 10 doplnkov, bez ktorých sa nezaobíde žiadny naozajstný lekár. Patrí k nim napríklad stetoskop, striekačka, teplomer, fľaštička dezinfekčného roztoku, kladivko na skúšanie reflexov, obväz, 1 recept na predpis liekov, ceruzku.  Detský lekársky kufrík s rozmermi 24*10*17 cm je skvelá hračka pre deti pri hre na povolania. Súprava pre malých lekárov sa ľahko sa prenáša aj uskladňuje, na vrchu má 2 látkové uchá na uchopenie. 

Detská súprava pre lekárov je nielen veľmi zábavná hračka s realistickým dizajnom, ale vo veľkej miere prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré používajú v práci dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom detský lekársky set francúzskej značky Janod. Je to vynikajúca hračka pre budúcich doktorov a doktorky, vhodná pre deti od 3 rokov.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. 

Vlastnosti

  • súprava pre malých lekárov s 10 doplnkami
  • pre deti od 3 do 8 rokov
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • praktické balenie
  • rozmery 24*10*17 cm
  • príjemné farebné prevedenie
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24*10*17 CM
Rozmery balenia24*10*17 CM
Hmotnosť0,74 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.