Drevený kroket pre celú rodinu Janod s vozíkom a doplnkami od 4 rokov

Popis produktu

Drevený kroket Janod pre celú rodinu je skvelá hra, ktorá zabaví nielen deti od 2 do 4 rokov, ale aj ich rodičov a starších súrodencov. Táto kroketová súprava je určená pre maximálne štyroch hráčov. Pravidlá hry sú úplne jednoduché a kroket dokážu hrať aj menšie detičky. Pred začiatkom hry sa rozostavia bráničky, ktoré utvoria dráhu a cez ne sa hráči snažia trafiť loptičky drevenými kladivkami. Cieľom kroketu je prejsť celú dráhu na čo najmenší počet úderov. Kroketová súprava pre deti aj dospelých Janod je vyrobená z kvalitného dreva. Loptičky a kladivká sú farebne označené, aby každý hráč spoznal svoje nástroje na hru.

Súprava kroketu Janod obsahuje 4 farebne odlíšené kladivká a 4 drevené loptičky v modrej, ružovej, zelenej a oranžovej farbe, 2 kolíky a 6 bráničiek. Všetky tieto pomôcky na kroketovú hru sú uložené v praktickom vozíku na kolieskach, takže po hracej ploche si ho hráči môžu tahať so sebou a mať všetko stále po ruke. Stojan je ľahko prenosný, uskladniteľný a nezaberie veľa miesta. Hra kroket je určená pre viac hráčov a predstavuje skvelú zábavu, pri ktorej sa posilňuje súťaživý duch detí. Hra je zároveň aktívnym oddychom a pri odpaľovaní loptičiek sa posilňujú svaly na rukách.

Francúzska spoločnosť Janod je známa širokou škálou originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Majú veselé farby a hebký povrch a spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu francúzskej značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery33*25*76 cm
Celková výška76 cm
Celková dĺžka33 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.