Drevený kolotoč nad postieľku Baby Mobile Eichhorn s farebnými guličkami od 0 mes

Popis produktu

Drevený kolotoč nad postieľku od nemeckého výrobcu Eichhorn predstavuje vynikajúcu hračka do detskej postieľky, ktorá je vhodná pre najmenšie deti už od narodenia. Kolotoč je vyhotovený z prvotriedneho bukového dreva, vďaka čomu prináša do detskej izbičky originálne spojenie s prírodou. Bábätká sa zabavia pri pozorovaní zavesených farebných guličiek, ktoré ich pomôžu rýchlejšie upokojiť a ľahšie zaspávajú. Drevený kolotoč nad postieľku pomáha deťom spoznávať nové tvary, farby, zlepšuje ich kognitívne schopnosti. Kolotoč má rozmery 20*20 cm, jeho súčasťou je praktické pútko na zavesenie. 

Hračky pre najmenších sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, formujú ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Drevený kolotoč stimuluje pozornosť vašich najmenších, jemné a zároveň sýte farby na guličkách priaznivo vplývajú na pozornosť dieťaťa. Pri výrobe a spracovaní dreva sa dodržiavali najvyššie štandardy kvality, spĺňa aj prísne kritériá kvality, je bezpečná pre hru najmenších detí. Nadčasový drevený kolotoč vydrží vo vašej rodine dlhé roky, poteší aj ďalšiu generáciu detí.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené v Nemecku
Rozmery20*20 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.