Drevený kočík pre bábiku Framboisine Doll's Pram Janod chodítko

Popis produktu

Janod drevený kočík pre bábiku Framboisine Doll's Pram je nádherná drevená hračka vhodná pre dievčatá od 1 do 4 rokov. Kočík pre bábiku má rozmery 54*30*47 cm a krásnu ružovú farbu s bielymi bodkami. Dievčatká môžu v kočíku voziť svoje obľúbené bábiky alebo iné hračky, pretože je dostatočne hlboký. Detský kočík na hranie prichádza s vnútorným matracom, aby sa malé kamarátky dievčat cítili pohodlne. Tento veľmi štýlový doplnok pre dievčatá poslúži aj ako opora pri prvých krôčikoch vašich ratolestí. Je to zároveň detské chodítko. Prostredníctvom dreveného kočíka sa deti približujú svetu dospelých, keď v ňom prevážajú svoje bábiky ako deti, tiež si rozvíjajú jemnú motoriku a pohybové schopnosti. Drevná hračka pre dievčatá je nadčasová, je to skvelý doplnok do dievčenskej izby, výborný na prechádzky po čerstvom vzduchu. Kočík je vyrobený z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. Vďaka jedinečnému dizajnu, farebnému prevedeniu a hebkému povrchu sa kočík Janod stane obľúbeným doplnkom vašich ratolestí.

Janod je francúzska spoločnosť zaoberajúca sa vývojom prvotriednych drevených hračiek, ktoré sú hravé a rozvíjajú inteligenciu detí. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • detský kočík pre bábiky s gumenými kolieskami
  • zároveň je to chodítko pre deti
  • ružové farebné prevedenie
  • rozmery 54*30*47 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 1 do 4 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť
  • ideálny na prechádzky vonku
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery54*30*47 cm
Celková výška46.5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.