Drevený lunárny kalendár Over time Janod vo francúštine

Popis produktu

Drevený lunárny kalendár  Over time francúzskej značky Janod je pekná drevená hračka vhodná pre dievčatá a chlapcov od 3 do 8 rokov. Náučná hračka pre deti je nádhernou pomôckou pre vaše ratolesti, ktorá im pomôže zorientovať sa a naučiť sa ročné obdobia, dni v týždni, hodiny, spoznávať počasie. Deti sa hravou formou učia komunikovať  a zároveň spoznávajú prvé francúzske slová . Drevený kalendár Janod zdobený pestrými ilustráciami sa dá zavesiť na stenu a je peknou dekoráciou detskej izby.

Kalendárom sa deti naučia spoznávať ročné obdobia, dni v týždni, hodiny, spoznávať symboly počasia. Každý deň si môžu samy prestaviť dátum.  Je to skvelá vzdelávacia pomôcka, ktorá učí dieťa dni, mesiace, hodiny, ročné obdobia a počasie, podporuje vyjadrovacie schopnosti. Pri hre s kalendárom sa dieťa zoznamuje  a spoznáva francúzštinu.  Dieťatko môže podľa obrázkov rozprávať krátke príbehy, napríklad o svojich aktivitách počas dňa. Tento drevený kalendár pre deti Janod je skvelým doplnkom do každej detskej izby, ale aj výborným spoločníkom pre vzdelávanie.

Hračky francúzskej spoločnosti  Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorikahmatová citlivosť. Deti sa učia nové slová, spoznávajú ročné obdobia, hodiny, dni a  rozširujú si slovnú zásobu v cudzom jazyku. Výrobky francúzskej značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy. Drevo je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá prináša deťom prvotriedne hračky z dreva a svoju históriu píše už od roku 1970. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov.Drevená hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Víziou značky Janod je používanie materiálov s certifikátom FSC. Certifikát FSC označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov, pričom je zachovaná biodiverzita, ekológia a obnoviteľnosť zdrojov. 

Vlastnosti          

  • vzdelávacia drevená hračka – kalendár
  • rozmery 38*3*42 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa nových slov
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery38*3*42 cm
Rozmery balenia42*6,5*39 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.