Drevený hudobný stolík Musical Confetti Janod s hudobnými nástrojmi od 12 mes

Popis produktu

Drevený hudobný stolík Musical Confetti Janod je vhodný tak pre dievčatá ako aj pre chlapcov od 12 do 36 mesiacov. Hudobný stolík predstavuje skvelú drevenú hračku, vďaka ktorej sa vaše dieťatko zabaví a navyše rozvinie svoju motoriku, spozná nové zvuky a hudobné nástroje. Hudobný stolík má trojuholníkový tvar so zaoblenými hranami a je postavený na troch drevených nožičkách. Dieťa môže rozvíjať svoj hudobný sluch a zmysel pre rytmus na bubne, xylofóne a činelách. 

Drevený stolík pre deti v bielej farbe s farebnými bodkami bol navrhnutý francúzskymi dizajnérmi. Drevená hudobná hračka rozvíja jemnú detskú motoriku, fantáziu, kreativitu a skvele zapadne do každej detskej izbičky. Súčasťou hračky sú aj dve drevené paličky, s ktorými môže malý hudobník ovládať jednotlivé nástroje. Drevo je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov.

Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou značky Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Nadčasový dizajn detského stolíka s hudobnými nástrojmi je zárukou, že hu budú milovať aj niekoľké generácie detí.

Vlastnosti

  • vhodný od 1 do 3 rokov
  • 3 hudobné nástroje v jednom
  • hudobný nástroj pre najmenších
  • obsahuje bubon, xylofón a činelá
  • rozvíja hudobný talent u detí
  • kvalitná značka Janod
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40*25*15 cm
Celková výška15 cm
Celková dĺžka40 cm
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.