Drevený fotoaparát so zvukmi a svetlom Janod od 18 mes

Popis produktu

Drevený fotoaparát Janod je originálny fotoaparát na hranie, ktorý je vhodný pre deti od 18 do 36 mesiacov. Detský fotoaparát deti zaujme nielen svojim dizajnom, ale aj efektmi. Má zvukové a svetelné efekty, vďaka čomu pripomína reálny fotoaparát. Rozmery fotoaparátu sú 11*3*8 cm. Malý fotograf sa do dreveného fotoaparátu zamiluje už na prvý pohľad, pretože má premyslené detaily a nadčasový dizajn.

Vlastnosti

  • rozmery 10,5*3*8 cm
  • drevený foťák s efektmi
  • so zvukom a svetlom
  • vhodný od 18 do 36 mesiacov

Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Detský fotoaparát z dreva je výborný prostriedok ako deti priblížiť svetu dospelých. Deti s ním môžu objavovať zvukové a svetelné efekty, hrať sa na fotografov a skvele sa pri tom zabaviť. Pri hre na fotografa deti objavujú rôzne zákutia, spoznávajú krásy prírody, ale aj technického sveta. Možno vďaka nemu objavia lásku k fotografovaniu, ktorú budú rozvíjať až do dospelého života.

Francúzska značka Janod je známa kvalitou, bezpečnosťou a edukatívnym významom svojich hračiek. Drevo na hračkách od vývojára Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Janod je držiteľom certifikátu FSC. Drevené hračky Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné kritériá, sú preto vhodné aj pre najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery11*3*8 cm
Celková výška8 cm
Celková dĺžka11 cm
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.