Drevený domček pre bábiky Mademoiselle Doll's House Janod so 17 doplnkami

Popis produktu

Janod drevený domček pre bábiky Mademoiselle Doll's House je nádherne prepracovaná hračka z dreva, ktorá je vhodná pre dievčatá od 3 do 8 rokov. Detský drevený domček má rozmery 42*32*58 cm, je teda ideálny pre najmenšie dievčatká. Má ružové farebné prevedenie, 2 poschodia a prichádza spolu so 17 doplnkami na hranie. Doplnky tvoria nábytok do každej izby domčeka a 2 postavičky z dreva. Všetky izby sú v pestrých farbách, dievčatá si ich môžu zariadiť všelijakým spôsobom vďaka maličkému nábytku. Rozvíja sa tak ich predstavivosť, fantázia a kreativita, cítia sa viac ako dospelé. Steny v prednej časti domčeka sa dajú otvoriť, pre ľahší prístup do vnútra sa dá odpojiť aj strecha domčeka. Detský domček pre bábiky je nadčasová drevená hračka vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jej jedinečný dizajn, realistické prevedenie, farby a realistický nábytok zaručia, že sa s ňou rado zahrá každé dievčatko.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Deti sa zariaďovaním domčeka a starostlivosťou o malú domácnosť približujú svetu dospelých, rozvíjajú svoju fantáziu, predstavivosť a kreativitu. Drevo na hračkách je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Spoločnosť Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska firma Janod sa zaoberá vývojom prvotriednych drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevený domček pre bábiky s 2 poschodiami
  • so 17 doplnkami: nábytok do každej izby a 2 postavičky
  • rozmery 42*32*58 cm
  • v ružovej farbe
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja jemnú motoriku, hmatovú citlivosť, kreativitu a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery42*32*58 cm
Celková výška58 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.