Drevený domček pre bábiky Mademoiselle Janod dvojposchodový s 11 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Drevený domček pre bábiky Mademoiselle Janod je nádherný domček na hranie v nežných dievčenských farbách, ktorý je vhodný pre deti od 3 do 8 rokov. Súčasťou domčeka je až 11 doplnkov, ktoré tvorí drevený nábytok do spálne, kuchyne, kúpeľne a obývačky. Rozmery domčeka na hranie sú 41*30*54 cm, jeho výška je 54 cm. Domček pre bábiku z dreva má otváraciu prednú stenu, ktorá po otvorení odhalí štýlové izbičky vo vnútri domu. Odpojiteľná je aj ružová strecha domčeka, cez ktorú sa malá výmyselníčka dostane na prvé poschodie domčeka.

Fasádu domčeka zdobí imitácia tehál, stromčeky, lampy, búda so psíkom, vtáčiky a motýliky. Celý dizajn pôsobí nežne dievčensky, zamiluje si ho každá malá princezná. Francúzsky dizajn je typický jemnými detailmi, dokonalým prepracovaním a originalitou. Všetky tieto vlastnosti sa spájajú aj v drevenom domčeku Mademoiselle. Vnútorné steny domčeka sú ozdobené vzorovanými tapetami a nábytkom. Súčasťou domčeka je drevený nábytok do kuchyne, ktorý pozostáva z lampy, jedálenského stola s dvomi stoličkami, sedačky a sporáka s digestorom. Spálňu si môžu dievčatká zariadiť posteľou, skriňou, toaletným stolíkom a vaňou, ktoré sú tiež súčasťou domčeka.

Domček pre bábiky je nadčasová drevená hračka pre každú malú slečnu. Hra s bábikou v domčeku rozvíja nielen jemnú motoriku, fantáziu a kreativitu, ale aj jazykové a komunikačné schopnosti najmenších detí. Drevený domček a hra na malú domácnosť približuje deti k svetu dospelých. Jedinečné realistické prvky, kvalitný drevený mini nábytok a ružová farba zaručia, že sa domček stane veľmi rýchlo obľúbenou hračkou vašej malej princeznej. Vďaka nadčasovému dizajnu sa s dreveným domčekom pre bábiky zahrá i viacero generácií.

Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou francúzskej spoločnosti Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Drevo na hračkách Janod je zdravotne neškodné, lakované kvalitnými farbami a má ekologickú nálepku FSC. Starostliví rodičia určite ocenia ekologické a bezpečné drevo použité na hračkách Janod. Drevený domček pre bábiku je skvelý darček pre dievčatko, s ktorým sa výborne zabaví a zároveň rozvíja svoju predstavivosť.

Vlastnosti 

  • rozmery 41*30*54 cm
  • má izby ako ozajstný dom
  • drevený domček pre bábiky
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • obsahuje 11 kusov mini nábytku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery41*30*54 cm
Celková výška54 cm
Celková dĺžka41 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.