Drevený didaktický stôl Baby Forest Janod s funkciami od 12 mes

Popis produktu

Drevený didaktický stôl Baby Forest je vhodný pre deti od 12 do 36 mesiacov. Didaktický stôl pre deti obsahuje rôzne lesné zvieratká, ktoré sú tvorené kockami. Kocky sa po uložení na stĺpiky zmenia na veselé zvieratká z lesa. Drevený stolík na hranie má aj ozubené kolieska, ktorými sa dá točiť, labyrint s guľôčkami a kocky rôznych tvarov, ktoré treba vložiť do správnych otvorov. Didaktický stôl má rozmery 40*40*56 cm.

Drevený stolík na hranie poskytuje deťom široké spektrum zaujímavých hier, ktoré ich nielen zabavia, ale aj niečo naučia. Hra s labyrintom, skladanie zvieratiek, otáčanie ozubenými kolieskami či detská vkladačka - to všetko pomáha najmenším deťom s rozvojom logického myslenia. Janod je špičkovým výrobcom drevených hračiek pre najmenších a podarilo sa mu vyrobiť naozaj multifunkčný stolík na hranie, ktorý dokáže plne rozvíjať potenciál detí.

Didaktické hračky vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. S didaktickým stolom Janod najmenšie deti spoznávajú nové farby, tvary, zvieratká a povrchy. Stolík z dreva Janod obsahuje rôzne hračky a aktivity, s ktorými sa môžu zahrať aj súrodenci alebo viacero kamarátov. Vďaka spektru hier je to zábavná drevená hračka, ktorá nikdy neomrzí. Nadčasový dizajn zaručí, že stolík bude obľúbený aj u niekoľkých generácií detí po sebe. Starší súrodenci ho môžu odovzdať svojim mladším súrodencom.

Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, plnia požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj moderným prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti

  • drevený didaktický stolík 
  • vhodný od 12 do 36 mesiacov
  • motív lesných zvieratiek
  • obsahuje ozubené kolieska, skladačky, labyrint a vkladacie kocky
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40*40*56 cm
Celková výška56 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.