Drevené puzzle pre najmenších Rodinka korytnačiek Janod 3-vrstvové 9 dielov od 24 mes

Popis produktu

Drevené 3-vrstvové puzzle Rodinka korytnačiek je pekná hračka z dreva vhodná pre dievčatá a chlapcov od 2 do 4 rokov. Drevené puzzle pre deti s motívom rodiny korytnačiek, má rozmery 23*2*23 cm. Detská hračka sa skladá z 9 dielikov, z ktorých si dieťa postupne poskladá rodinku korytnačiek, ktorú tvorí: bábätko korytnačka s červeným pancierom s bielymi guľôčkami, mama korytnačka s farebným pancierom a otec v modrom klobúku. Drevené 3-vrstvové puzzle Rodinka korytnačiek je nadčasová hračka s jedinečným francúzskym dizajnom, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Doprajte túto jednoduchú a predsa tak zaujímavú hračku svojim najmenším a zabezpečte im zábavu na dlhý čas. 

Drevená hračka je ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, na učenie sa farieb, porovnávanie veľkostí a koordinácie oko-ruka. Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, koordinácia, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky francúzskej značky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • drevené 3-vrstvové puzzle korytnačka rodinka
  • 9 dielikov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 2 do 4 rokov
  • rozmery 23*2*23 cm
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, koordinácie oko-ruka
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*2*23 cm
Rozmery balenia25*4*25 cm
Hrúbka puzzle2 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,58 kg
Dieliky puzzle9
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.