Drevené puzzle Peppa Pig Educa 2x 16 dielov od 4 rokov

Popis produktu

Drevené puzzle pre deti s motívom sympatického prasiatka Peppa Pig sú puzzle vhodné pre všetky deti od 4 rokov. Každé dieťa rado skladá puzzle s veselým a farebným motívom. Balenie týchto puzzle pre deti obsahuje sadu dvoch obrázkov zo známej animovanej série Peppa Pig, ktorú obľubujú mnohé deti. Každý obrázok pozostáva zo 16 kvalitných dielikov (2x16 dielov), ktoré sa budú vaše deti snažiť poskladať. Detské puzzle sú vyrobené z kvalitného dreva a spĺňajú bezpečnostné štandardy, s ohľadom na bezpečnosť vašich detí. Tieto drevené puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s rodinkou Peppa Pig v lietadle a v lese.

Jednotlivé dieliky skladačky sú dostatočne veľké, aby sa dieťaťu s nimi ľahko manipulovalo. Drevené puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Hra s drevenými puzzle je ideálna pre rozvoj jemnej detskej motoriky, fantázie a predstavivosti. Deti si pri hre s puzzle rozvíjajú zmysel pre detail a dokážu sa lepšie sústrediť. Veľkosť obrázku po poskladaní je 26*18 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať, že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.