Drevené puzzle Peppa Pig Educa 2x 9 dielov

Popis produktu

Detské drevené puzzle s motívom veselého prasiatka Peppa Pig sú krásne puzzle vhodné pre všetky deti od 3 rokov. Každé dieťa rado skladá puzzle s veselým motívom. Balenie týchto puzzle pre deti obsahuje sadu dvoch obrázkov z animovanej detskej série Peppa Pig, ktorú obľubujú mnohé deti. Každý obrázok pozostáva z 9 kvalitných dielikov (2x9 dielov), ktoré sa budú vaše deti snažiť poskladať. Rozprávkové puzzle sú vyrobené z kvalitného dreva. Spĺňajú bezpečnostné štandardy, takže sa nemusíte báť o bezpečnosť vašich detí. Tieto drevené puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej rozprávky.

Jednotlivé dieliky skladačky sú väčšie, aby sa dieťaťu s nimi ľahko manipulovalo. Drevené puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do škatuľky. Hra s drevenými puzzle vhodne rozvíja jemnú detskú motorikufantáziu a predstavivosť. Deti si pri hre s puzzle rozvíjajú aj zmysel pre detail a koncentráciu. Veľkosť obrázku po poskladaní je 18*15 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať, že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.