Drevené puzzle 3D Monument Notre Dame Educa 148 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Drevené 3D puzzle pre deti aj dospelých Monument Notre Dame má spolu 148 kusov dielikov, s ktorými sa dobre manipuluje. Po zložení puzzle dostanete jedinečný model svetoznámej historickej stavby Notre Dame, s rozmermi 26*13*21 cm. Drevené puzzle s historickým motívom je určené pre priaznivcov puzzle, ktorých neohraničuje vek a ani pohlavie. Poteší najmä náročnejších fanúšikov skladačiek, pretože puzzle je 3D. Keď ho poskladáte, budete mať pocit, že ste na potulkách vo Francúzsku. Puzzle z dreva sú vhodné pre deti od 6 rokov.

3D puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Puzzle s motívom Notre Dame môže byť skvelým darčekom aj pre milovníkov histórie či cestovateľov. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu. Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle.

Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery26*13*21 cm
Celková výška21 cm
Rozmery balenia39*26*5 cm
Celková dĺžka26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle148
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.