Drevené puzzle Mickey and the Roadster Racers Educa Disney 2x50 dielov od 5 rokov

Popis produktu

Drevené puzzle s motívom rozprávky Mickey Mouse predstavujú krásne puzzle pre všetky detičky od 5 rokov. Každé dieťatko pozná zábavnú rozprávku, v ktorej sa známy myšiak Mickey preteká so svojimi malými kamarátmi. Balenie puzzle obsahuje 100 dielikov - po 50 pre oba obrázky. Drevené puzzle po poskladaní tvoria dva obrázky, s rôznymi motívmi. Puzzle sú vyrobené z kvalitného dreva. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti.

Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej animovanej rozprávky. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. Drevené puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 5 rokov. Po poskladaní majú puzzle rozmer 26*18 cm.

S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery26*18 cm
Rozmery balenia25*17*7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle2x50
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.