Drevené puzzle Kitten ABC Janod s veľkou abecedou 26 dielov od 24 mes

Popis produktu

Drevené puzzle  Kitten ABC s veľkou abecedou je pekná drevená hračka francúzskej značky Janod vhodná pre deti od 2 do 4 rokov. Náučná hračka pre deti z dielne francúzskych dizajnérov Janod je nádhernou pomôckou pre vaše ratolesti, ktorá im pomôže naučiť sa  písmenká veľkej abecedy, spoznávať farby a zároveň si deti hrou s puzzle cvičia jemnú motoriku. 26 písmeniek z dreva dieťatko vkladá na hraciu drevenú  dosku s rozmermi 45*1,2*30 cm. Hračka z dreva pre deti drevené puzzle s veľkou abecedou je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Doprajte túto zábavnú a  zaujímavú hračku svojim najmenším ratolestiam a pomôžte im nielen pri rozvoji jemnej motoriky, ale aj pri poznávaní tvarov a farieb, posilňovaní pamäte, pozornosti a logického myslenia.

Drevené puzzle s jedinečným francúzskym dizajnom sú nadčasovou hračkou, ktorá je vyrobená z jemného kvalitne opracovaného dreva. 26 drevených písmeniek abecedy sú pre deti zaujímavé svojím špecifickým farebným prevedením. Každé písmenko abecedy je v inej farebnej kombinácii. Písmenká sú na drevenej podložke usporiadané v abecednom poradí od A po Z. Drevené puzzle Janod ponúkajú kreatívny spôsob učenia písmeniek abecedy, tvarov a farieb Dieťatko sa učí pomocou písmeniek vyskladať prvé slová alebo svoje meno. Ak dieťatko zatvorí oči, môže hádať, aké písmenko drží v ruke a pokúsiť sa ho vložiť na správne miesto na podložke, čím si precvičuje jemnú motoriku.  Hračka drevené puzzle Kitten ABC s veľkou abecedou je skvelá vzdelávacia pomôcka, ktorá zábavnou formou učí dieťa písmená abecedy, tvary a farby. 

Hračky francúzskej spoločnosti Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorikahmatová citlivosť. Deti sa učia písmenká, skladajú prvé slová, spoznávajú farby . Drevená hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Drevo je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Vlastnosti          

  • vzdelávacia drevená hračka – puzzle s abecedou
  • rozmery 45*1,2*30 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 2 do 4 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa nových slov
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery45*1,2*30 cm
Rozmery balenia45*1,2*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,77 kg
Dieliky puzzle26
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.