Drevené puzzle Masha and the bear Educa 2x25 dielov

Popis produktu

Drevené puzzle pre deti s motívom animovanej rozprávky Máša a medveď zabavia všetky deti od 4 rokov. Každé dieťa rado skladá farebné puzzle s motívom obľúbených postavičiek z príbehov. Balenie týchto puzzle pre deti obsahuje sadu dvoch obrázkov s nezbednou Mášou a medveďom, ktorí spolu zažívajú rôzne dobrodružstvá. Každý obrázok pozostáva zo 25 kvalitných dielikov (2x25 dielov), ktoré sa budú vaše deti snažiť poskladať. Detské puzzle sú vyrobené z kvalitného dreva a spĺňajú bezpečnostné štandardy, s ohľadom na bezpečnosť vašich detí.

Jednotlivé dieliky skladačky sú prispôsobené pre detské rúčky, aby sa s nimi ľahko a jednoducho manipulovalo. Drevené puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. Hra s drevenými puzzle je ideálna pre rozvoj jemnej detskej motoriky, fantázie a predstavivosti. Deti si pri hre s puzzle rozvíjajú zmysel pre detail a dokážu sa lepšie sústrediť. Veľkosť obrázku po poskladaní je 26*18 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať, že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery26*18 cm
Rozmery balenia25*17*7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle2x 25
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.