Drevené policajné auto Story Set Janod s policajtom 2 dieliky

Popis produktu

Drevené policajné auto s policajtom od Janod  v modrej farbe je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí. Auto s policajtom patrí do série hračiek Story Train Set a môžete si k nej ľubovoľne vybrať ďalšie drevené hračky, vďaka ktorým si dieťa bude budovať vlastné malé mestečko. Drevená hračka je vhodná pre detičky od jedného roka, jej povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká.

Farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka z dreva Janod bude celé roky ako nová. Drevená hračka je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Drevo je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť zaoberajúca sa vývojom prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou s budú hrať aj ďalšie generácie. Za kvalitou francúzskej značky Janod stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • rozmery: 7,5 x 3,5 x 5,2 cm
  • vhodná pre deti od 12 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie vlhkou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • atraktívny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery7,5*3,5*5,2 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.