Drevené pečiatky s morskými živočíchmi Ocean Stamps Janod od 3 rokov

Popis produktu

Drevené pečiatky s morskými živočíchmi Ocean Stamps od francúzskej spoločnosti Janod sú vhodné pre deti od 3 do 6 rokov. 8 drevených pečiatok s motívom morských živočíchov a lode zanecháva jednoduchý, ale krásny modrý odtlačok. Všetky razítka majú malé úchytky, vďaka ktorým si deti precvičujú jemnú motoriku. Pestré a veselé farby zase podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť a motív mora a morských živočíchov rozvíja jazykové a komunikačné schopnosti detí. Drevené pečiatky potešia všetky deti, ktoré sa tak môžu vydať na prieskum oceána. Hračky Janod sú nielen zábavné a zaujímavé, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas. Francúzska spoločnosť Janod je výrobca originálnych hračiek pre deti, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery34*2,5*22 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.