Drevené odrážadlo Líška Baby Forest Janod od 12 - 36 mesiacov

Popis produktu

Janod drevené odrážadlo Líška Baby Forest so 4 kolieskami je krásna hračka z dreva francúzskej značky Janod vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Výška sedadla je 23 cm, výška odrážadla je 42 cm a jeho celková dĺžka je 53 cm. Drevené odrážadlo so 4 kolieskami pre deti má pekné farebné prevedenie v kombinácii červenej a farby prírodného dreva. Štyri kolieska v žiarivej žltej farbe pomáhajú najmenším deťom udržať rovnováhu, pri detskej jazde sú tiché a nezanechajú stopy ani na podlahe v domácnosti.

Drevená hračka má veľmi atraktívne prevedenie v podobe zvieratka a neodolá mu žiadne dieťatko. Sedadlo odrážadla má malú opierku, čo znamená pohodlné a bezpečné sedenie detí. Masívna drevená konštrukcia z kvalitného dreva zabezpečí ochranu, ale aj radosť a veselosť pre každé dievča pri jazde na odrážadle Janod. Je to nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných farieb a lakov. Doprajte deťom potešenie z jazdy na tomto drevenom odrážadle so štyrmi kolieskami.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky francúzskej firmy Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Deti si ďalej posilňujú svalstvo na nohách a tiež získavajú pohybové zručnosti. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. 

Janod je renomovaná spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Hračky Janod získali medzinárodne ocenenia PAL Awards a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevené odrážadlo – štvorkolka s jemným povrchom líška
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodné pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • výška sedadla 23 cm; celková dĺžka 56 cm
  • rozvíja detskú motoriku, posilňuje svalstvo na nohách
  • dieťa sa učí udržiavať rovnováhu
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery53*29*42 cm
Rozmery balenia38*31*32 cm
Výška sedacej plochy23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,00 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.