Drevené magnetky Farm Magnets Janod od 24 mes

Popis produktu

Detské magnetky s tematikou Farm Magnets sú krásne magnety s veselými obrázkami z farmy vhodné pre deti od 2 do 5 rokov. V balení je spolu 24 magnetov, každý má rozmer 8*6 cm, sú vyrobené z kvalitného dreva.  Detské magnety rozvíjajú fantáziu detí, deti si z nich môžu poskladať vlastný príbeh. Pomocou magnetov môžete deti učiť názvy zvieratiek a predmetov. Manipuláciou s magnetkami sa rozvíja jemná detská motorika, tiež priestorová predstavivosť. Magnetky pre deti sa dajú využiť aj v škole, pri jednoduchých počtoch na matematike. Je to nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných farieb a lakov. Súprava detských magnetiek prichádza v praktickom balení s uškom na zavesenie.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo, pretože vo veľkej miere prispievajú k optimálnemu vývoju dieťaťa. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú mentálny a fyzický vývoj dieťaťa. Hračky Janod majú svoju tradíciu, pričom sa využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je výrobca jedinečných a kvalitných drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • detské drevené magnetky s motívom farmy
  • súprava 24 kusov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • rozmery každej magnetky 8*6 cm
  • vhodné pre deti od 2 do 5 rokov
  • rozvíjajú detskú motoriku, priestorovú predstavivosť, fantáziu detí
  • vhodné na počítanie jednoduchých príkladov v škole
  • v praktickom balení s uškom na zavesenie
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery8*6 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.