Drevené magnetické puzzle Hasičské auto Vertical Janod 8 dielov od 18 mes

Popis produktu

Drevené magnetické puzzle Vertical Požiarne auto je pekná hračka z dreva vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Drevené puzzle pre deti s obľúbeným motívom požiarneho auta, má rozmery 29*4*18 cm a unikátny francúzsky dizajn. Drevená hračka sa skladá z 8 dielikov, z ktorých si dieťa skladá pomocou magnetu požiarne auto s hasičom sloníkom, a potom si zloženú hračku jednoducho umiestni do drevenej podložky. Drevená hračka je ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, na učenie sa farieb, skúmanie princípu magnetov a koordinácie oko-ruka. Magnetické puzzle Požiarne auto je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, koordinácia, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky francúzskej značky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Doprajte túto jednoduchú a predsa tak zaujímavú hračku svojim najmenším a zabezpečte im zábavu na dlhý čas. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • drevené magnetické puzzle Požiarne auto
  • 8 dielikov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • rozmery 29*4*18 cm
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, koordinácie oko-ruka
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • nadčasový francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery29*4*18 cm
Rozmery balenia33,5*5*21,5 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,75 kg
Dieliky puzzle8
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.