Drevené magnetické figúrky Robots Funny Magnet Janod 4 ks od 18 mes

Popis produktu

Drevené magnetické figúrky Funny Magnet Robots sú krásne hračky z dreva vhodné pre deti od 18 do 36 mesiacov. Súprava drevených hračiek s magnetom má veselé farebné prevedenie s motívom robotov. Je to sada 4 robotov, z ktorých každý pozostáva z 3 magnetických dielikov. Táto úžasná drevená hračka umožní vašim deťom rozoberať, miešať a skladať jednotlivých robotov v rôznych kombináciách, zabavia sa pri nej dlhý čas. Hra zábavnou formou rozvíja schopnosť tvoriť asociácie, predstavivosť a jemnú motoriku. Tiež zábavným spôsobom objavujú princíp magnetov. Celý set drevených hračiek obsahuje dokopy 12 dielikov. Drevené figúrky pre deti sú nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je známy pestrou ponukou prvotriednych drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Sú to hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju inteligencie dieťaťa. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • 4 drevené magnetické figúrky
  • spolu 12 dielikov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • ideálne na rozvoj jemnej detskej motoriky, fantázie
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • nádherný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery9*1,5*15 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.